Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εργασιακό Νομοσχέδιο : Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατίθεται αύριο στη Βουλή εν μέσω ... - 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης.

Εργασιακό Νομοσχέδιο : Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατίθεται αύριο στη Βουλή εν μέσω ... - 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης.. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει με τις γονικές άδειες ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει με τις γονικές άδειες ... from www.patrasevents.gr
Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου.

«εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας.

Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing).

Εργασιακό νομοσχέδιο: Πότε απεργούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ
Εργασιακό νομοσχέδιο: Πότε απεργούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ from www.teokanistras.gr
Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ.

Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή.

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

«με το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας προωθείται η κατάργηση του 8ώρου. Ένταση και συγκρουσιακό κλίμα στη βουλή. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών».

Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς ρυθμίζονται ωράριο, άδειες και ... from www.reader.gr
Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι».

Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί.

Στην εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα προέβη ο κυριάκος βελόπουλος. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: «το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας, που υπερψηφίστηκε σήμερα από την πλειοψηφία της βουλής, είναι μια μεγάλη τομή στο εργατικό δίκαιο της χώρας. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα.